Mepal skladacia lyžica na cesty Ellipse Nordic Pink 107645576700 / 91177

Vaša cena
10,86 €
Vaša cena bez DPH
8,97 €
10,86
Dostupnosť
Skladom Áno
Predpokladané dodanie
3.5.2024 u Vás
Kód
200528
Výrobca
Mepal



Mepal skladacia lyžica na cesty Nordic Pink

✓ Do práce, na cesty aj na piknik. 👜

✓ Ľahko sa rozloží jedným kliknutím.

✓ Štýlová skladacia lyžica s praktickým cestovným puzdrom. 🥄


Ideálny outdoorový príbor na cesty - perfektná kombinácia s dózou na müsli

Všetci, čo ste si zamilovali dózy na jedlo od Mepalu, spozornite! Kto z vás by neocenil možnosť dať si dobrú polievku na zahriatie alebo pochutnať si na jogurte s ovocím počas cesty vlakom? V tom prípade si tiež zamilujete našu praktickú skladaciu lyžičku, ktorá sa po zložení hravo vojde do hornej prepážky termosky alebo dózy na jedlo s rovnakým objemom. Konečne môžete mať svoju dózu a lyžicu pekne pohromade a nemusíte sa trápiť vyťahovaním olepenej lyžice z dna vašej tašky alebo batohu. Lyžica sa dodáva s vlastným praktickým puzdrom, takže nie je problém uložiť ju oddelene a mať ju stále po ruke. Jeden bonus navyše, lyžičky sú k dispozícii v rovnakých farbách ako dózy na jedlo alebo desiatové boxy, takže mať všetko dokonale farebne zladené je jednoducho hračka. 

Materiál použitý na výrobu lyžice

Vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez BPA. Zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nežiaducich látok do jedla, je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred vznikom zápachu, plesne.

Polypropylén (PP) -BPA free. Nerezová oceľ.

Správna starostlivosť o príbor

Možno umývať bezpečne v umývačke, alebo ručne za použitia šetrného umývacieho prostriedku. Nepoužívať v mikrovlnnej rúre, neskladovať v mrazničke. Pokiaľ lyžicu práve nepoužívate, skladujte ju a puzdro oddelene, puzdro ponechajte otvorené (zamedzí sa tak vzniku akéhokoľvek zápachu).

Vhodné dokúpiť praktickú dózu

Vhodným doplnkom k desiatovej lyžici je praktická dóza napríklad na váš obľúbený jogurt s müsli.

Takto môžete svoj jogurt jesť kdekoľvek!

Parametre
  • veľkosť: 145 x 74 x 29 mm.
  • váha: 80 g.
  • vyrobené v Holandsku.

 

Mepal pre dlhodobé používanie

Holandská spoločnosť Mepal je známa svojimi kvalitnými výrobkami do kuchyne a na každodenné použitie. Jej výrobky sa vyznačujú kvalitou, funkčnosťou a prvotriednym dizajnom. Výrobky Mepal majú široké využitie a ich opätovným používaním pomáhate chrániť prírodu pred zbytočným odpadom a plastom.  

Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúkajú širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom.

Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu.

Dokumenty v aktuálnom umiestnení:
  • Žiadne dokumenty
Dokumenty v aktuálnom umiestnení:
  • Žiadne dokumenty
Mohlo by Vás zaujímať