Vyskúšajte Lanolin Wool Balsam na pranie. Všestranný pomocník s prírodným zložením

Stojíte pred otvorenou skriňou, v ruke držíte obľúbený sveter a premýšľate, ako mu vrátiť jeho pôvodný vzhľad a hebkosť?

Nebojte sa, ide to! A dokonca bez agresívnych prípravkov plných chémie. Vyskúšajte Lanolin Wool Balsam, s ktorým bude vaša bielizeň ako nová a zároveň bude vaša domácnosť voňať čistotou bez použitia dráždivých chemikálií.

Prírodný koncentrát

Lanolín Wool Balsam jeprírodný koncentrát s ojedinelým obsahom lanolínu, ktorý robí celých 5%! To je dvakrát viac ako má väčšina podobných výrobkov na trhu. Lanolín je spoľahlivý pomocník v starostlivosti o textílie, osobnú hygienu, a dokonca aj pri upratovaní domácnosti. Ako je možné, že niečo také jednoduché môže mať toľko využitia?

Čím je taký jedinečný?

Na rozdiel od mnohých podobných výrobkov na trhu, ktoré obsahujú iba 2 % lanolínu, sa Lanolín Wool Balsam pýši 5 % obsahom tejto cennej zložky. Lanolín, ktorý možno poznáte pod názvom vlnený vosk, je preslávený svojimi zvlhčujúcimi a ochrannými vlastnosťami, ktoré sú ideálne nielen pre starostlivosť textílie. Okrem lanolínu obsahuje zmes anionaktívnych, amfotérnych a neionogénnych tenzidov, ktoré zaistia šetrné, ale účinné čistenie. Výrobok je tiež obohatený o pomocné a konzervačné látky, ktoré zaručujú dlhú životnosť a stálosť zmesi. To všetko je korunované príjemnou ľahkou vôňou konvaliniek. Toto jemné, ale účinné zloženie uchová látky dlho krásne, predĺži ich životnosť a zároveň chráni farby a vlákna.

Všestranné využitie v domácnosti

Prípravok Lanolín Wool Balsam je viac než len prostriedok na pranie. Naopak ponúka široké spektrum využitia, čo z neho robí všestranného pomocníka v každej domácnosti. Od jemnej bielizne a dojčenského oblečenia, cez záclony a koberce, až po upratovanie domácnosti, umývanie riad a okien až po leštenie áut – Lanolin Wool Balsam si skutočne poradí s každou úlohou. Ak hľadáte jediný univerzálny produkt, ktorým môžete nahradiť hneď niekoľko bežných čistiacich prostriedkov, ktoré v domácnosti používate, určite stojí za vyskúšanie.

Jemná vôňa pre tie najcitlivejšie nosíky

Zvláštnu zmienku si zaslúži tiež jemná, neagresívna vôňa konvaliniek, ktorá prevonia vašu bielizeň, a pri tom sa nemusíte báť podráždenia citlivých nosíkov novorodencov, ku ktorým môže dôjsť pri použití iných parfumovaných prípravkov. Tento prírodný pomocník je tak ideálny nielen pre všetkých, ktorí chcú svojmu oblečeniu dopriať kvalitnú starostlivosť, ale aj pre tých, ktorí dbajú na zloženie prípravkov používaných pri starostlivosti o najmenších, alergikov a všetkých s citlivou pokožkou . Vyrábaný s láskou a starostlivosťou v Českej republike, poskytuje starostlivosť a ochranu, na ktorú sa môžete spoľahnúť.

Vyskúšajte Lanolin Wool Balsam – pretože si vy aj vaša domácnosť si zaslúžite len to najlepšie z prírody.



Súvisiace produkty